Εξυπηρέτηση Πελατών : 09.00 - 17.00 Τηλ : 26930 25602
ΑΡΧΙΚΗ | PLUS SIZE | ΠΛΕΚΤΑ | ΖΑΚΕΤΕΣ | ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ
ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ W00605-00018
ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ
ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 30€ Καλέστε μας : 26930 25602
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

H www.morenaspain.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον χρήστη / πελάτη και συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελία.

 ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ :

1) ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ ΑΠΛΗ COURIER 2.00€

2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΑΠΛΗ COURIER  3.50€ ( 2.00€ COURIER + 1,50€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

3) ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 30€

 *Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

 Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται από 3 έως 5 εργάσιμες από την στιγμή της παραγγελίας σας. Σε περίοδο εκπτώσεων οι παραγγελίες θα αποστέλλονται από 4 έως 6 εργάσιμες απο την στιγμή της παραγγελίας σας.

Σε αποστολές βάρους άνω των 2 κιλών, ο πελάτης χρεώνεται με επιπλέον 0,5€ για κάθε κιλό στα έξοδα αποστολής.

Σε απομακρυσμένες περιοχές , δεν ισχύει πρόσθετη χρέωση. Σε παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα EΛΤΑ Courier από τον πελάτη, δεν υπάρχει χρέωση απομακρυσμένης περιοχής.

Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει : 

  • Κατά την διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση. 
  • Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών. 
  • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όταν η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης προϊόντος άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το προϊόν έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, ο χρήστης/πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.morenaspain.gr.

Δεν γίνονται αλλαγές σε περίοδο των εκπτώσεων που ισχύει το -70%.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον χρήστη/πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά την ως άνω αναφερόμενη χρονική διάρκεια (10 ημερών) είτε  δεν βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν είτε προκύπτει χρήση τους από τον πελάτη/χρήστη , τότε η www.morenaspain.gr δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος η ματαίωσης, o πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής Πώλησης κ.ο.κ) και την πλήρη συσκευασία του.

Ο τρόπος επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους θα συμφωνείται προφορικά μεταξύ του χρήστη/πελάτη και της www.morenaspain.gr.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η www.morenaspain.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον χρήστη/πελάτη, το ποσό, της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.

Επίσης, η www.morenaspain.gr δύναται να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του χρήστη/πελάτη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων στον χρήστη/πελάτη, αυτή θα γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό Τραπέζης του χρήστη/πελάτη ή με την έκδοση δελτίου επιστροφής για μελλοντική αγορά με επιμέλεια της www.morenaspain.gr.