Εξυπηρέτηση Πελατών : ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-19:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-17:00 Τηλ : +30 26930 22910

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το www.morenaspain.gr είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έρχεται πλήρως ανανεωμένο! Μετά από μία περίπου δεκαετία δραστηριοποίησης στον χώρο του εμπορίου ένδυσης/υπόδησης, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του αγοραστικού μας κοινού, δημιουργήσαμε μία νέα ιστοσελίδα, εμπλουτισμένη με φωτογραφίες από τα προϊόντα μας και σημαντικές προσφορές. Η AVS Group είναι Eλληνική και η φιλοσοφία της είναι πελατοκεντρική. Σεβόμενη, λοιπόν, τους πελάτες μας οφείλουμε να τους ενημερώσουμε για την πολιτική μας και τους όρους χρήσης, για την προσωπική τους διασφάλισης.


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H AVS Group , δεσμεύεται ως προς την πληρότητα, νομιμότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που εκθέτει στην ιστοσελίδα της www.morenaspain.gr  τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία των προϊόντων που εκθέτει όσο και των παρεχομένων πληροφοριών και υπηρεσιών που προσφέρει μέσω του ηλεκτρονικού της συστήματος. Η εταιρεία μας , στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η AVS Group δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων υπαναχώρησης – επιστροφής - αντικατάστασης προϊόντων) και μόνο .

Η AVS Group παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου της "όπως ακριβώς υφίστανται στην πραγματικότητα χωρίς καμία άλλη παρέμβαση ".

Σε καμία περίπτωση η AVS Group δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες/χρήστες/πελάτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτήν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.