Εξυπηρέτηση Πελατών : 09.00 - 17.00 Τηλ : +30 26930 22910

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού τόπου εφόσον διαθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τους ορισμούς του Ελληνικού Αστικού Κώδικα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει τα διατιθέμενα προς πώληση, εξ αποστάσεως προϊόντα που παρουσιάζονται στην www.morenaspain.gr, σύμφωνα με τους όρους και τη διαδικασία παραγγελίας του παρόντος. Συνεπώς μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


1. Μέσω του site Επιλέγετε το προϊόν και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα).

2. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας Καλέστε μας στο +30 26930 22910 και δώστε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Ωράριο τηλεφωνικής παραγγελίας: 09:00-17:00

3. Μέσω φαξ Στείλτε μας μέσω φαξ στο +30 26930 22910 την παραγγελία σας, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής και τα στοιχεία αποστολής σας.


Για τη χρήση των υπηρεσιών της www.morenaspain.gr από τον χρήστη/πελάτη και για να είναι έγκυρη η παραγγελία, ζητούνται τα εξής στοιχεία, σε περίπτωση που απαιτείται έκδοση Τιμολόγιου Πώλησης, στο πλαίσιο σημειώσεις:


• Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης

• Διεύθυνση /Έδρα επιχείρησης - ΤΚ

• Τηλέφωνο – E-mail

• ΑΦΜ - ΔΟΥ - Πόλη - Χώρα

ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους,βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.morenaspain.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η ΑVS GROUP εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Η ΑVS GROUP καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.morenaspain.gr αντιστοιχούν στις τρέχουσες τιμές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας ΑVS GROUP . Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.morenaspain.gr 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.morenaspain.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η ΑVS GROUP , επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.